Kerstviering 2018

Goirle, 25 november 2018.

Uitnodiging kerstviering 2018

Datum: dinsdagavond 18 december om 19.30 uur
Locatie: Kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Beste Heemvrienden,

Terwijl de mooiste herfst sinds jaren maar blijft voortduren, is het kerstfeest weer aanstaande en zijn wij druk doende om deze feestelijke en jaarlijkse gebeurtenis voor te bereiden. Bij het Cultureel Centrum Jan van Besouw is men al vanaf 7 december “in kerststemming” en het scheelt weinig of het wordt een kerst in korte broek! Zo uitzonderlijk zijn de weersomstandigheden, maar zo ook ons programma van dit jaar.

Mireille Vaessen, U kent haar vast nog wel, brengt haar programma “Truken van de foor”. Een indrukwekkend levensverhaal met zang en muziek (Sam Pasternak) over de muzieklegende Edith Piaf. Deze kleine en frêle zangeres werd in Parijs geboren als Edith Giovanna Gassion op 19 december 1915 en ze overleed aldaar in 1963 na een bewogen leven. Haar bijnaam was “de mus van Parijs”. Er is zelfs een theatervoorstelling geweest; “In bed met Dietrich en Piaf” die speelt zich af op kerstavond in het appartement van Marlène Dietrich.

Een citaat uit een Vlaamse krant over onze gastartiesten luidt: Mireille en Sam brachten dit alles op een manier met kippenvelmomenten, maar ook met ludieke momenten. Met haar prachtige stem zong Mireille liedjes van Edith Piaf en als afsluiter zong ze “Non je ne regrette rien” met zoveel overgave dat iedereen diep ontroerd was. Ze kregen dan ook een staande ovatie!

Komt samen met ons genieten van een bijzondere avond, ieder heemlid is welkom.
Er is weer koffie/thee met kerststol tijdens de pauze en na afloop glühwein met kerststol. Kosten € 12,50 p.p.

Opgave d.m.v. inlevering van bijgaande strook op de zaterdagen 1, 8 en 15 december tussen 10.00 en 12.00u op het heemerf aan de Nieuwe Rielseweg 41-43.

Graag tot ziens namens het bestuur “commissie Kerstviering”.

 

————————————————————————————————

Ondergetekende zal met ….. personen deelnemen aan de kerstviering van ’t Heem op dinsdag 18 december 2018.

Naam/ handtekening: ……………………………………………………………..

Betaald: …………………………………………….