Wie weet het nog? 14-april-2021

Foto 155-215 is er een van de Volleybal Club Goirle. Daarop hebben we vele reakties gekregen.
De eerste was van Chrétien Robben (Nr. 8) hij was de trainer/ coach van de club.
Het was de foto van zijn club na het behalen van het kampioenschap jongens A1-team in 1985.
Hij heeft de namen achterhaald mede door Harold Peys. Mark Uijens (Nr. 5) stuurde een krantenfoto van zijn winnende club.
Onder deze foto stond vermeld: “VC Goirle jeugd jongens zijn kampioen.
Ze werden ongeslagen kampioen en dankzij dit kampioenschap zijn ze uitgenodigd voor het
Clubkampioenschap voor Noord-Brabant voor de A-Jeugd op 10 mei a.s.”.
Mark was de aanvoerder van dit mooie team. Enkele spelers hebben later nog op hoog niveau gespeeld.
Zelf was hij veel te beperkt als speler.
Na zijn 18e heeft hij zijn trainerslicentie gehaald en heeft nog vele jaren training gegeven aan diverse
volleybalteams in de omgeving van Eindhoven.
Verder reageerden Jan Coppens, Ton van Gulik en Johan Stokkermans (vader van Jan).
Allen waren zeer verrast met deze foto.

Zij gaven de volgende namen: 1= Koen van Heijst; 2= Guido Vromans; 3= Jan Coppens;
4= Harold Peys; 5= Mark Uijens; 6= Bas van Heijst; 7= Rob van Gulik; 8=Chrétien Robben.

Wij bedanken iedereen die heeft gereageerd.