Wandeling Gôolse Geheimen, zondag 27 december 2020

Gôolse Geheimen winterwandeling  met een Twist

Zondag 27 december organiseert Spontaan Goirle samen met Gôolse Geheimen Gidsen een winterwandeling met een lekkere twist.

Gewoon even lekker naar buiten, de kerstkilo’s eraf lopen.

We lopen (corona proof) in groepjes van 4 personen, we zullen in blokken vertrekken.

Ben je alleen en wil je ook graag meewandelen dan zorgen wij ervoor dat je ingedeeld wordt in een groepje. Altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
Loop je liever met tweeën of drieën? Dat is ook mogelijk.

De eerste twee groepen starten om 13.00 uur, de laatste om 14:00 uur vanaf de voormalige peuterspeelzaal de Marmot, Sint Jansstraat 1-01 in Goirle. We zullen de startlocatie markeren met de Gôolse Geheimen vlag.

De wandeling leidt je door Goirle en omgeving. Onderweg zijn er een tweetal stops waar we verwend worden met een hapje en een drankje.

Dit alles is ‘to go’. Er is geen gelegenheid om bij deze locaties op het terras te gaan zitten.

Tijdens de wandeling kun je een QR-code scannen. Deze geeft informatie over de bezienswaardigheden op de route. Niet alleen een ‘lekkere’ wandeling maar je steekt er ook nog iets van op. Een telefoon met mobiel internet en QR-code scanner is raadzaam.

De wandeling is ongeveer 10 km en zal ca 3 uur duren.

De kosten van deze winterwandeling zijn 15 euro p.p. Dit is inclusief de hapjes en drankjes en gebruik van de app. Heb jij zin om mee te gaan?

Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@goolsegeheimengidsen.nl met uw naam, aantal deelnemers en telefoonnummer. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling en bevestigingsmail. Jullie krijgen daarna een mail met jullie starttijd en overige benodigde informatie.

De aanmelding dient uiterlijk voor vrijdagmiddag 18-12-2020 plaats te vinden.

U kunt het geld overmaken op rekening: NL 89 RABO 0307 1646 67 t.n.v. Gôolse Geheimen Gidsen onder vermelding: “Wandeling GG 27-12-2020”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niek Schenning tel.nr.: 06 – 53177845

Deze wandeling is conform de regels van het RIVM. Wij zien er dan ook op toe dat deze regels worden nageleefd.

Met vriendelijke groet,

Niek Schenning en Conny van Hoek