18-2-2020: Lezing Thijs Caspers over de Landgoederen rond Goirle en Riel

De Heemkundige Kring nodigt hierbij alle heemleden uit voor het bijwonen van een lezing door

Thijs Caspers over de Landgoederen rond Goirle en Riel

op dinsdag 18 februari 2020 om 20.00 uur in het wijkgebouw De Wildacker, Van Hogendorpplein 73, 5051 ST Goirle.

Thijs Caspers is bij velen al bekend. Hij heeft een prachtig boek geschreven over de Brabantse Landgoederen.
Tijdens de lezing zal hij vooral vertellen over de ons omringende gebieden, zoals Nieuwkerk, Gorp en Rovert en Riels Hoefke.

Het is een lezing die velen aan zal spreken.

Leden van Brabants Landschap kennen Thijs Caspers waarschijnlijk wel van de vele mooie artikelen in het ledenblad.

Daarom gaan we in het Goirles Belang aandacht besteden aan deze lezing en ook niet-heemleden uitnodigen om te komen luisteren tegen betaling van 3 euro.          Heemleden hebben natuurlijk vrij toegang.

Het is dus zeer de moeite waard om op dinsdag 18 februari 2020 om 20.00 uur naar de Wildacker te komen.

In maart staat er weer een lezing op het programma.
In april is er een excursie. We gaan dan naar De Lochal in Tilburg.
Een uitnodiging volgt nog.

Commissie lezingen en excursies