De Koerier 78, september 2018

Geachte heemkundekring,

Hierbij de digitale versie van De Koerier Nr 78 september 2018. De Koerier is het kwartaalblad van Brabants Heem. Gaarne het verzoek dit bestand naar uw leden door te sturen.

Een uitgebreid verslag en veel andere lezenswaardige artikelen. Graag extra aandacht voor de introductie die op zaterdag 22 september en 30 oktober wordt gegeven over de inventarisatie van immaterieel erfgoed. Zeer de moeite waard om leden van de heemkundekringen er op te wijzen. De deelname is gratis.!

De 79e uitgave van De Koerier komt uit in november/december. De kopijstop is maandag 12 november.
Bijdragen voor deze uitgave zijn van harte welkom. Aarzel niet om verslag te doen van bijzondere activiteiten, van de uitgave van een boek of van leden die bijzonder prestaties hebben geleverd.

Uw bijdrage kunt u sturen naar: [email protected]

Graag ontvang ik ook voor onze site bijdragen van uw kring. (boek)uitgaven, tentoonstellingen, activiteiten, het kunnen allemaal onderwerpen zijn die aandacht  verdienen van andere kringen.

Met vriendelijke groet,

Tjeu van Ras,