Uitnodiging heropening heemschuur

HEROPENING HEEMSCHUUR DE SCHUTSBOOM
OP ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016

Sinds enkele maanden staat op het heemerf de schoonste schuur van Goirle. Onze heemschuur heeft een broodnodig nieuw dak gekregen en de oplevering was op 13 juli 2016. Velen van u hebben ongetwijfeld de prachtige vernieuwde schuur al bewonderd, sommigen wellicht alleen van op afstand… Daar willen wij wat aan doen! Wij willen graag alle leden van onze heemkundekring uitnodigen om kennis te maken met onze geheel vernieuwde – ook opnieuw ingerichte – schuur. Dat doen we op het Heemerf met een Open Middag en een barbecue. Het zal plaatsvinden op:

zaterdagmiddag 17 september 2016, vanaf 15:00 uur.

Op de hele uren (15:00 uur, 16:00 uur en 17:00 uur) zullen er korte rondleidingen worden verzorgd op ons Heemerf. Op de halve uren (15:30 uur, 16:30 uur en 17:30 uur) zullen er in de schuur korte voordrachten worden gegeven. Meld u hiervoor aan bij de voorzitter!

Komt allen  komt allen!

Voor de BBQ moet u zich wel aanmelden voor een goed verloop! Wij vragen voor de BBQ incl. drank een bijdrage van € 10,- per deelnemer. Opgeven op zaterdag 10 september a.s. tussen 09:00 -12:30 uur!

Jan van Eijck, voorzitter