Wie weet het nog ? 8-juni-2016

Nu de vorige foto 155-214 daarop hebben Jan Schellekens (nr.4) en Hans van Boxtel (nr.3) gereageerd. Deze foto blijkt ooit in het Goirles Belang van oktober 1984 te hebben gestaan.
Dit voetbalelftal heet: VVB of te wel Voetbal Vereniging Brock. Het is een puur familieelftal die op zondagmorgen recreatie-veldvoetbal spelen.
De thuis wedstrijden werden op het HaVeP terrein gespeeld, achter het oude zwembad, bij de zgn. bunker. Deze foto is rond 1983/1984 gemaakt. De club heeft ongeveer 35 jaar bestaan. Deze foto is gemaakt omdat ze in het nieuw gestoken waren door de Sponsor Cees van den Brand van café de Linde.
De volgende spelers staan op de foto:  1= Piet van Weert; 2= Tinus van de Pol; 3= Hans van Boxtel; 4= Jan Schellekens; 5= Hans van Wezel; 6= Joost Broers; 7= Jos Brock; 8= Jan van Boxtel; 9= Wim de Rooij; 10= Leon van Boxtel; 11= Ton Mommersteeg; 12= Peter van Kuijk (aanvoerder); 13= Paul Korst; 14= May van Boxtel; 15= Ria de Kort (sponsor); 16= Cees van den Brand (sponsor). Het manneke rechts op de foto is Mark van Boxtel, het zoontje van May van Boxtel (nr.14)

Wij bedanken Jan Schellekens en Hans van Boxtel voor hun bijdrage aan deze foto.

155-214a