Wie weet het nog? 10-februari-2016

Foto 104-073 is helemaal bekend dankzij Mevr. Dieneke van de Lisdonk-Schenning en Mevr. Jeanne Klerken-Donders.

1= Francisca Johanna (zus) van de Lisdonk;
2= Piet Spapens, de man van nr.1, hun zoon Ad is in 2007 overleden, hij was onderwijzer op de Wildert;
3= Toon van de Lisdonk (frater Asterius);
4= Miet van de Lisdonk.

Mevr. van de Lisdonk-Schenning wist nog het volgende te vertellen: Frater Asterius trad in 1924 in bij de orde van de fraters van Tilburg en is in 1988 overleden en begraven bij Huize Steenwijk in Vught.

Nr. 4 Miet van de Lisdonk had met haar zuster op de Tilburgseweg een winkeltje in huishoudelijke artikelen en kruidenierswaren.

Mevr. Jeanne Klerken-Donders had als aanvulling dat het winkeltje op de Tilburgseweg heeft gestaan waar nu de slagerij van Swolfs is gevestigd. Francisca (nr.1) was de peettante van haar moeder Mevr. Donders –van Osch.

Wij bedanken de dames voor hun bijdrage.

104-073van de Lisdonk104-073 van de Lisdonk