Vandalisme

Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een gat in het hek gemaakt en vernielingen aangericht op het heemerf. De vogelverschrikker die opgesteld stond aan de zijkant van de heemschuur werd de volgende ochtend teruggevonden in de vijver van het molenpark. De ruiten van een aantal lage plantenkassen en de ruit van de bijenstal zijn met een bezem ingeslagen  en het beeld van St Franciscus in de heemtuin werd van zijn sokkel getrokken, een eind door de tuin gesleept en op een houten hekje gedeponeerd.

DSC_0084

DSC_0087

DSC_0089
DSC_0090
DSC_0095

 

Waarschijnlijk houden de vernielingen verband met het ontsnappen van de dieren van het Molenpark uit het tijdelijk verblijf bij de boerderij van Van Roessel.

Mocht iemand iets gemerkt hebben op die bewuste nacht van 1 op 2 augustus dan kan hij dat melden bij de politie.