Wie weet het nog 8-oktober-2014

Op foto AM002 van de Albertus Magnusschool is maar één reactie gekomen. May van den Hout reageerde hierop. nr 1 zou ene van Gils zijn; 5 Jan Heemskerk; 6 Harrie Brekelmans; 7 Maarten Sprengers. Verder zou er nog Caspar Groenen op staan. Dus met zekerheid zijn nog niet alle namen bekend. We wachten af.

Nadat deze foto in het GB en op de side had gestaan, werden plotseling de voetballers van de foto AM001 wakker. Niet minder dan zeven reacties. Iedereen had dezelfde namen voor deze voetballers. Ik noem ze nog even op: 1 Bernard Duitsman; 2 Cees Verhulst (doelman); 3 Ad Verhagen; 4 May Swinkels; 5 Kees Brands; 6 Jan (Cees) van Iersel; 7 Ben van Grinsven;

8 Jan (Jan) van Iersel; 9 Piet van Gils; 10 Ad van Gestel; 11 Kaan van Dijk; 12 Jan Timmermans; 13 Frater Firmatus. Het zijn de spelers van de 6e klas van de Albertus Magnusschool, schooljaar 1957-1958. In 1958 werd voor het eerst een paasschool-voetbaltoernooi gehouden en werd de Albertus Magnusschool meteen al kampioen. De andere scholen waren de Thomasschool en de Tarciciusschool. De wedstrijden werden gespeeld achter het oude zwembad op de HaVeP-velden. Deze foto werd gemaakt in de achtertuin van de Fam.Duitsman aan de Burgm.Philipsenstraat. Daar werd ook het kampioensfeest gehouden. Wij bedanken Ad van Gestel, de beide Jannen van Iersel, Cees Verhulst, Gerrit Brekelmans, Ben van Grinsven en Hil Peperkamp voor hun reacties.

AM002

AM002a