360 graden foto's beschikbaar

NIEUW Er zijn diverse 360 graden panorama overzichts foto's toegevoegd aan de beschrijvingen van de diverse gebouwen (klik op de foto voor de link)

Rond de Schutsboom

De meest recente Rond de Schutsboom is van juni 2017 (klik op het plaatje). Leden krijgen die thuis bezorgd.

heemerf2016-2

Welkom op de website van Heemkundige Kring De Vyer Heertganghen in Goirle de digitale toegang tot de locale geschiedenis vanaf de prehistorie tot en met gisteren.

Kijk rustig rond en maak kennis met ons verleden.

Kom ’s zaterdagsmorgens langs als je mee wilt helpen met de instandhouding van het heemerf.

Als je een bijdrage wilt leveren aan de studie van het Goirlese verleden of als je iets wilt opzoeken in het archief van de kring, neem dan gerust contact op.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan onze activiteiten? Overweeg dan een lidmaatschap waarmee je tevens het werk van de kring ondersteunt.